Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: fix for the Apply Custom Name BUG

fix for the Apply Custom Name BUG 11 Jan 2018 20:59 #93149

  • AppleGuru
  • AppleGuru's Avatar
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 234
  • Thank you received: 3
  • Karma: -5
Anybody aware of a fix for the Apply Custom Name BUG?
Like the rename some clips back the original file name but as many know the Original Name form Camera doesn't work anymore in 10.4.

Thanks
The administrator has disabled public write access.

fix for the Apply Custom Name BUG 12 Jan 2018 04:59 #93159

AppleGuru wrote:
… as many know the Original Name form Camera doesn't work anymore in 10.4.…

hu? Not me:

works like charm, tested that moment, with the preset and a custom-built Name …?
(cam sources: AVCHD and mp4)
The administrator has disabled public write access.

fix for the Apply Custom Name BUG 12 Jan 2018 12:53 #93175

  • FCPX.guru
  • FCPX.guru's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • bbalser.com
  • Posts: 1614
  • Thank you received: 218
  • Karma: 18
To test, I added the "File Name" metadata field to the Inspector's "Basic" metadata view.
I then used a Custom Name preset to change the name of a file in the Event Browser.
Original file name is unchanged in the metadata view.
Quit FCPX, relaunch, everything is still fine.
I used the "Original Name From Camera" custom renaming preset, and the clip reverted back to its original name.

So no, I'm not seeing any issue here, either.


ScreenShot2018-01-12at6.46.04AM.jpg
Last Edit: 12 Jan 2018 12:54 by FCPX.guru.
The administrator has disabled public write access.