fcp.co logo transparent
fcp clapperboard
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
14 Nov 2020
Moving over to a new system, we couldn't take the old avatars - so please upload a new one!
  • Page:
  • 1

TOPIC: Rendering files on timeline doesn't work

Rendering files on timeline doesn't work 06 Oct 2020 14:11 #110367

  • tomasz.derlacki
  • tomasz.derlacki's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
In the past when the playback of the timeline would become choppy due to added effects, transitions etc i could pre render affected files to alleviate this. At the moment pre rendering has zero effect. Re installation of FCPX had no effect.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Rendering files on timeline doesn't work 07 Oct 2020 11:17 #110386

  • Ben Balser
  • Ben Balser's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • bbalser.com
  • Posts: 3820
  • Karma: 34
  • Thank you received: 534
I just noticed this yesterday. Never saw this before. Maybe a new bug introduced with 10.4.10?

I've deleted pref and render files, still, rendering a timeline, or part of one, has zero effect.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Rendering files on timeline doesn't work 07 Oct 2020 11:23 #110388

  • tomasz.derlacki
  • tomasz.derlacki's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
Exactly same here. It has been bugging me for about 4 months now so not new. I thought it was an issue with my hdd. I moved my work flow to all SDD setup and discovered that this was happening.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1