fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Histogram in Apple Motion

Histogram in Apple Motion 20 Feb 2018 15:19 #94247

  • Jommnn
  • Jommnn's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 26
  • Karma: 1
  • Thank you received: 0
I wonder if there is a possibility to show up a histrogram in Apple Motion.

The "Levels" filter has a drop down menu called "histogram" but it does not show histogram scope...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Histogram in Apple Motion 20 Feb 2018 18:44 #94249

  • FCPX.guru
  • FCPX.guru's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • bbalser.com
  • Posts: 3530
  • Karma: 34
  • Thank you received: 489
From the user manual;
"Histogram: Displays an analysis of the layer. By default, the RGB channels are selected. A pop-up menu can be used to select Red, Green, Blue, or Alpha channels for viewing."

help.apple.com/motion/mac/5.4/#/motn169fd9ba

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by FCPX.guru.

Histogram in Apple Motion 20 Feb 2018 23:48 #94250

  • Jommnn
  • Jommnn's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 26
  • Karma: 1
  • Thank you received: 0
Oh, I see. I applied the filter to the group... this is why the histogram didn't show up. Thanks a lot!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Histogram in Apple Motion 21 Feb 2018 13:13 #94257

  • FCPX.guru
  • FCPX.guru's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • bbalser.com
  • Posts: 3530
  • Karma: 34
  • Thank you received: 489
It should show up the same way on a group just fine..

Can you provide a screen shot?
What macOS version, what Motion version?

Try holding both Option and Command keys together while launching Motion in order to delete preferences. See if that helps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1